Åssiden menighet

Åssiden menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Åkerveien 2, 3024 Drammen
Telefon: 32 98 91 00
E-post: post.drammen@kirken.no
E-post barnehagen:
aassidenmenighet.barnehage@drammen.kirken.no


| Barnehagen | Seniorsenteret
Du er her: Åssiden

Åssiden Nytt kåret til det 5. beste menighetsblad i Norge

Tips en venn Info Printvennlig versjon 

Kirkenorge.no har kåret de beste menighetsbladene i Norge. Vi er stolte over at Åssiden nytt kom på en delt 5. plass på listen over de 109 beste. For andre året på rad topper Nordstrand kirkenorge.no kåring av Norges beste menighetsblad. Nordstrand har de siste to årene holdt en imponerende kvalitet på sitt menighetsblad. Og det kan trenges. For konkurransen var i år meget hard. Bak Nordstrand med sine 89 poeng fulgte hele tre blad med 87 poeng og to med 86 poeng. Og det var bare 9 poeng ned til Kjøllefjord på 28.plass.

Åssiden Nytt nr.4-2008Les mer på kirkenorge.no.

 

Åssiden Nytt fikk 86 poeng. Det er vi godt fornøyde med. Stor takk og ros til redaksjonen med Tom Fraczak i spissen. Takk til alle bidragsytere, distributører og takk for all økonomisk støtte i 2008.

For 2009 håper vi at det vil være mulig å fortsette med utviklingen av bladet. Sammen med våre nettsider er Åssiden Nytt utvilsomt en svært viktig del av vår førstelinjekontakt med våre medlemmer på Åssiden. Det merker vi nesten daglig!

Dersom du har en kommentar, eller gjerne vil skrive et stykke i bladet eller kanskje sette inn en annonse - ta kontakt med oss.