Du er her: Åssiden

Solid Ground - våkonsert med DIGC

Lørdag den 1. april arrangerer DIGC sin vårkonsert i Åssiden kirke kl 19.00. Denne konserten har fått navn etter en låt skrevet av Henriette Rohjan som også er solist i DIGC.

Drammen International Gospel Choir har sin base i Åssiden kirke. Koret har blitt det største og mest aktive gospelkoret i vårt område de siste årene.

I denne konserten stiller de med et vel forberedt kor med dyktige solister og musikere. Sven Jøran Michelsen er korets musikalske leder. Trond Akerø-Kleven spiller piano. Øystein Trollsås spiller saxofon og fløyter.

Dette blir en flott konsert med mye trøkk og glede. En rekke helt nye sanger er skrevet spesielt til DIGC og vil fremføres denne kvelden. Noen av disse blir også denne våren spillt inn i studio og utgitt.

Billetter ved inngang: kr 250

Billetter her på ticketmaster.no: kr 250 + avg