Du er her: Åssiden

Life Is A Journey, - Konsert med Drammen International Gospel Choir (DIGC)

DIGC har i år fått æren av å avslutte Drammen Sacred Music Festival. Det blir en helaftens konsert med ekstra stort band med blåserekke. Dette blir en forrykende kveld med gospelmusikk av høy kvalitet. Koret stiller med en helt nyskreven sang skrevet av Sven Jøran Michelsen: Life Is A Journey. Biskop Per Arne Dahl vil innlede konserten og avslutte festivalen kl 17.00. DIGC går på scenen ca kl 17.30.

Musikalsk leder for DIGC er Sven Jøran Michelsen. I denne konserten stiller koret med ekstra stort band: Pianist Stian Tveit, trommis Anders Viken, bassist Espen Hauge, fløyer/saxofon/fiolin - Joseph Angyal. Saxofon: Øystein Trollsås, Trompet: Magnus Aannestad Oseth. Se også korets egne websider

DIGC har siden oppstarten i 2009 hatt sin base i Åssiden kirke. Koret består av 50 aktive medlemmer med ulik kulturbakgrunn.

Korets visjon er å samle sangere på tvers av kulturer, og med sang bygge broer og vennskap mellom mennesker i vårt internasjonale lokalmiljø.

Billetter ved inngang kr 330

Biletter selges ved inngang på konsertdagen (der er også betalingsterminal for bankkort).

Her er konsertens FB-event              Foto på plakat og FB-event: Børre Eirik Helgerud

Life Is A Journey - konsert DIGC 250916