Du er her: Åssiden

Fra sommerkonserten i Åssiden kirke

Tirsdag 24. mai ble det arranger sommerkonsert med korene i Åssiden kirke. Småbarnsang, Minigospel, GospelTweens og Drammen International Gospel Choir leverte en flott konser bade hver for deg og sammen.

Det er mye musikk i Åssiden kirke. Hver tirsdag samles 4 grupper og kor i menighetssalen og kirkerommet. Til sammen er som regel over 100 mennesker innom på en slik kveld. På sommerkonserten var det enda flere, for det var da noen som kom for å høre på også. Det er et kreativt og aktivt musikalsk miljø som er bygget opp. Stadig skrives helt nye sanger for korene. Og stadig ser vi nye sider ved det fellesskapet som bygges - ikke minst at vi gjennom sang og musikk bygger et internsjonalt fellessakp i lokalkirken. Vi gleder oss over dette. Her er noen bilder fra konserten.

Sommerkonsert med Åssiden kirkes kor 2016-01
Samlet blir det mange sangere i Åssiden kirke. Her er felleskoret under ledelse av Susanne Akerø-Kleven. Foto: Jon Borgersen

Sommerkonsert med Åssiden kirkes kor 2016-02
Minigospel under ledelse av Heidi Kaspersen. Foto: Jon Borgersen