Du er her: Åssiden

Trafikkofrenes dag i Buskerud, fakkeltog og minnegudstjeneste, sang av Jonas Fjeld

Søndag 10. januar markeres Trafikkofrenes dag i Buskerud i og ved Åssiden kirke i Drammen, med appeller, fakkeltog og minnegudstjeneste med medvirkende fra pårørende, staten, fylkeskommunen, Drammen kommune, hjelpe- og støtteorganisasjoner/etater og kirken. Jonas Fjeld synger.

Også i 2015 har mange mistet livet i trafikkulykker i Buskerud, og enda flere har blitt merket og skadet for livet. Denne søndagen samles pårørende og representanter fra offentlige myndigheter og etater seg til apeller, fakkeltog, minnegusteneste og fellesskap.

Det vil bli holdt appeller i skolegården ved Åssiden skole klokken 16.00, før fakkeltog og minnegudstjeneste. Denne starter etter at fakkeltoget har nådd frem til Åssiden kirke.

Appeller og taler av: Statssekretær Amund Rønen Ringdal, varaordfører Yosuf Gilani, fylkesordfører Roger Rydberg, biskop Per Arne Dahl

Jonas FjeldMusikk:

Solosang: Jonas Fjeld, Trompetsolist: Magnus Aannestad Oseth, Organist: John Smith

Etter minnegudstjenesten er alle velkommen til en sammenkomst med bespisning i seniorsenteret ved kirken.

Arrangører:

Ambulansene, Brannvesenet, Buskerud fylkes trafikksikkerhetsutvalg, Den norske kirke, Drammen kommune, MA, rusfri trafikk og livsstil, NAF, Politiet, Røde Kors, Statens vegvesen og Trygg Trafikk.

Plakat trafikkofrenes dag 2016