Du er her: Åssiden

Christmas By Midnight - midnattskonsert med DIGC

Stemningsfull midnattskonsert med DIGC i Åssiden kirke på Lille julaften kl 23.00. Koret har fullført sin juleturne og samlet fulle hus både på Åssiden og Konnerud og i Svelvik. Nå runder de av med en konsert der de vil levere vakre julesanger til glede for alle som kommer til Åssiden kirke denne sene kveldstimen.

Koret ledes av Sven Jøran Michelsen, som også har skrevet mange av sangene som presenters denne kvelden. Med seg på flygel har de Stian Tveit. På saxofon, klarinett, føyte og fiolin: Joseph Angyal. På trompet: Magnus Aannestad Oseth.

Det var i mange år tradisjon med midnattskonsert i Åssiden kirke på Lille Julaften. Nå håper koret at vi kan fornye denne tradisjonen. Derfor håper vi at mange finner veien til kirken på Lille Julaften kl 23.00. Vi kan love dere en flott og stemningsfull opplevelse.

Her finner du billetter på Billettservice: Kr 200 (+avg). Billetter selges også ved inngang.

Her er korets websider: www.digc.no

Christmas by midnight
Her er Drammen International Gospel Choirs FB-side.