Du er her: Åssiden

Christmas Time 2015 - Juleturné med DIGC

Snart er det klart for julekonserter med Drammen International Gospel Choir og Cecilie Schilling. Det blir tre hovedkonserter, den 6. des i Åssiden kirke, den 9. des i Konnerud kirke og 11. des i Svelvik kirke. Alle konsertene starter kl 19.00. Dette blir flotte konserter med det største og mest aktive gospelkoret i drammensdistriktet, dyktige solister, fullt band og profesjonell lydmix. Her får du nye og gamle julesanger, gospeltrøkk og julestemning.

Musikalsk leder for DIGC er Sven Jøran Michelsen. Gjestesolist: Cecilie Schilling, Pianist: Stian Tveit, Bassist: Espen Hauge, Trommis: Anders Viken, Gitarist: Håvard Caspersen, Saxofonist: Joseph Angyal
Billetter ved inngang og på Billettservice
Billettpris: kr 300 +ev. avgift på Billettservice.

Kjøp billetter til konserten i Åssiden kirke 6. des her

Kjøp billetter til konserten i Konnerud kirke 9. des her

Kjøp billetter til konserten i Svelvik kirke 11. des her

DIGC har siden oppstarten i 2009 hatt sin base i Åssiden kirke. Koret består av 50 aktive medlemmer med ulik kulturbakgrunn. Korets visjon er å samle sangere på tvers av kulturer, og med sang bygge broer og vennskap mellom mennesker i vårt internasjonale lokalmiljø.

Her kan du se vår promotionvideo for julekonsertene.

Christmas Time 2015