Du er her: Åssiden

Buskerudpremiere - ØRKENBREVET - Åssiden kapell 14. okt

Ørkenbrevet er en teaterforestilling basert på Göran Tunströms bok med samme tittel. Her blir det diktet videre på Tunströms tekst om Jesu ungdom, og på scenen møter vi ham som en hjemløs historieforteller.

Forestillingen i Åssiden kapell den 14. okt kl 19.00, handler om Jesu barndom og ungdom, sett fra et annet perspektiv enn det vi kjenner fra bibelhistorien. Den hjemløse historiefortelleren spilles av Terje Hartviksen, og hans blinde følgesvenn med fiolinen spilles av Brageteatrets egen musiker Joseph Angyal. Dette er Jesu egen fortelling om den forunderlige veien fra menneskesønn til Guds sønn, fortalt av en omstreifer og hjemløs, som Jesus selv. Vi følger ham som liten gutt, i møtet med Johannes som blir en lekekamerat og venn, i opprøret mot foreldrene og til tiden i klosteret for å studere til prest. Gjennom hans tanker og betraktninger møter vi en Jesus som tviler på sin identitet og helst ikke vil snakke om at han er den utvalgte som alle venter på, Messias, som skal forkynne Guds ord til verden. Som publikum kommer vi nærmere inn på mennesket Jesus, som vi jo alle har et forhold til, på den ene eller andre måten.
Billettpriser:
Ordinær kr 250,- | Student/honnør kr 200,-
Klikk her for mer informasjon og billetter...
Billettsalg i døren fra kl 18:00
Her er FB-eventen med info om stykket

Ørkenbrevet