Du er her: Åssiden

Still Alive - Jubileumskonsert - Sven Jøran Michelsen 60 år

Det ble en fantastisk konsert i Åssiden kirke lørdag 26. sept. Sven Jørans 60 års jubileum ble feiret med hans musikk og hans nettverk. Kirken var full av folk og stemningen var høy. Bandet PRESENS ble gjenforent for anledningen. Donkeyboy og Det Betales leverte musikk av høy kvalitet, alene og sammen med DIGC.

Dette ble en skjelden musikalsk opplevelse. DIGC har vokst til et stort og solid gospelkor som makter å arrangere konserter med høy kvalitet. I denne konserten sang de flere låter skrevet av Sven Jøran. Selv sang han tittellåten, Still Alive - en hyllest til Gud og fellesskapet han fikk. Bandet Presens hadde ikke glemt sine gamle takter. Jubilanten med sine tre sønner - fire blad Michelsen sto også på scenen sammen.  Jørgen & Jørgensen leveret bluegrass fra øverste hylle. Oppdal Gospelkor var også på besøk, og sang sammen med DIGC. Koneransier Odd Grann holdt det hele sammen på en fin måte. Kveldens band besto av: Trond Akerø-Kleven ved flygelet, Espen Hauge på bass, Anders Viken på trommer,  Håvard Caspersen på gitar, Øystein Trollsås på saxofon, Joseph Angyal på saxofon, fløyte og fiolin, Magnus Aannestad Oseth på trompet. Dette ble en super kveld som vi vil huske lenge. Her er noen bilder fra konserten:

Good Time med DIGC. Solister Sven Jøran Michelsen og Maia Helene Aaby Tømmeraas. Foto: Jon Borgersen

Sven Jøran synger med DIGC. Foto: Mona Auke

Presens gjenforenet i Åssiden kirke. Her hadde de i sin tid sin aller første konsert for over 30 år siden. Veldig morro å høre dem igjen. Håper det ikke var siste gangen! Foto: Jon Borgersen

4xMichelsen i Åssiden kirke. Foto: Mona Auke

Jørgen&Jørgensen leverer bluegrass fra øverste hylle. Foto: Mona Auke

Donkeyboy synger Cracy Something Normal. DIGC korer. Foto: Mona Auke

Det Betales og DIGC synger All You Need Is Love. Foto: Mona Auke

DIGC og Monica Sun Bakken synger Don't You Say No.