Du er her: Åssiden

Har du lyst til å synge i Minigospel eller GospelTweens?

I Åssiden kirke satser vi mye på gospelmusikk. Barnekorene våre, Minigospel og GospelTweens starter opp igjen etter sommerferien tirsdag 25. august. Da tar vi opp nye medlemmer. Kan love dere et spennende semester med dyktige ledere, mange nye sanger, muligheter for sangtrening, solistoppdrag og flere overraskelser.

Det er mange fritidstilbud til barn og ungdom nå. Noen satser på sport, andre på musikkorps, men om du har lyst til å synge er kirken stedet for deg. Ingen satser så systematisk og seriøst på sang som kirken. Så vil du bli god til å synge anbefaler vi å begynne i barnekor. Her vil du få god trening i sang, proffe instruktører/lærere og mange muligheter til å utvikle ditt sangtalent.

Minigospel
Hver tirsdag kl 17.00 er det øvelse for Minigospel som ledes av Heidi Kaspersen og John Smith. Dette er et kor for barn 4-8 år. Koret synger ved forskellige arrangementer i kirkens høstsemester og vårsemester. Oppstart etter sommerferien blir tirsdag 26. august kl 17.00

GospelTweens
Hver tirsdag fra slutten av august samles GospelTweensi kirken kl 18.00 til øvelse. Dette er et kor for barn mellom 8 og 13 år. Oppstart etter sommerferien blir tirsdag 26. august kl 18.00 i Åssiden kirke. Koret ledes av Susanne og Trond Akerø-Kleven. , Her kan du kommunisere med de som leder dette koret: GospelTweens egne Facebooksider.

Her et bilde fra vårkonserten i år. Barnekorene synger her sammen med Drammen International Gospel Choir som er Åssiden menighets kor for voksne.