Du er her: Åssiden

Rapport fra DIGCs sommerkonserter

Drammen International Gospel Choir avsluttet semesteret med to store konsertproduksjoner i Strømsø kirke. Point To Him, het konserten under bispevisitasen den 30. mai, og Something Lovely, het konserten på St.Hansaften.

Strømsø kirke egner seg godt til slike konserter. Disse to konsertene samlet i hvert fall godt med folk. Og stemningen steg utover kvelden ved begge anledninger. DIGC er blitt største gospelkoret i drammensområdet, med stadig nytt låtmateriale skrevet av deres musikalske leder Sven Jøran Michelsen, med mange dyktige solister og med et profesjonelt band som en skal lete lenge etter.

Ved konserten på St.Hansaften var dessuten Susanne Akerø-Kleven  gjestesolist, og leveret en helt nydelig verson av Rolf Løvlands "Sometimes a Prayer Will Do". Her er noen bilder fra disse to konsertene, Alle tatt av Jon Borgersen.

DIGCs egen solist Stephanie B. Vigdal synger "Secrets", på konserten den 30. mai.

DIGCs egen solist Niki Siqebengu synger "Turn Me Around" ved sommerkonserten den 30. mai.

Fra biskop Per Arne Dahls hilsen i konserten den 30. mai.

DIGCs egen solist Emilie Sjåvik synger "Don't You Say No" ved konserten 30. mai.

Monica Sun Bakken og Niki Niki Siqebengu synger "Off Up".

Karoline Kolltveit synger "Summertime" i konserten på St.Hansaften. Takk for to flotte konserter, og takk for et fantastisk semester med musikk fra DIGC. Gleder oss til høsten.