Du er her: Åssiden

«The Secret Concert», Gospel møter Opera

Lørdagskvelden den 14. mars ble et møte mellom gospel og opera i Åssiden kirke. Drammen International Gospel Choir, under ledelse av Sven Jøran Michelsen, samarbeidet med kjente artister som Eli Kristin Hanssveen (fra Den Norske Opera og kjent fra «Stjernekamp» på NRK) og Marit Sehl (klassisk sanger og dirigent for operakoret i Drammen). Kapellmester var Kjetil Bjerkestrand.

Dette ble en variert og spennende konsert som samlet full kirke. Konserten ble arrangert av Terje Brun-Pedersen og DIGC. Takk til publikum og alle medvirkende for en fantastisk konsert.

Artistene sang sammen med DIGC og på egenhånd. Bernt Austad sørget for nydelig lyd. Kveldens band besto av profesjonelle musikere som: Kjetil Bjerkestrand på flygel og keybord, Anders Viken på trommer, Espen Hauge på bass, Øystein Trollsås på saxofon/fløyter, Håvard Caspersen på gitar. Alle, svært dyktige musikere som sammen med kor og solister løftet denne konserten til å bli noe helt spesielt.

Her er noen bilder fra konserten. Foto: Jon Borgersen:

The Secret Concert 2015-001
"Secrets" med Stephanie Baldonado (DIGC's egen solist), Eli Kristin Hanssveen, Marit Sehl og DIGC. Foto: Jon Borgersen.

The Secret Concert 2015-002
Eli Kristin Hanssveen under The Secret Concert i Åssiden kirke den 14. mars 2015.

The Secret Concert 2015-004
"Go down Moses" med Marit Sehl og DIGC i Åssiden kirke. Foto: Jon Borgersen.

The Secret Concert 2015-005
Drammen International Gospel Choir (Foto: Jon Borgersen) ledes av Sven Jøran Michelsen, som også er komponist for de aller fleste låtene som DIGC fremførte i konserten.