Du er her: Åssiden

«The Secret Concert», Gospel møter Opera

Stjernesopran fra Den Norske Opera Eli Kristin Hanssveen, (kjent fra «Stjernekamp» i NRK) synger sammen men Drammen International Gospel Choir og sanger Marit Sehl. Kjetil Bjerkestrand er kapellmester.

Kjetil Bjerkestrand, en kjent og kjær musiker, komponist, arrangør og plateprodusent, har samarbeidet med en lang rekke artister i inn- og utland, og er en nestor i norsk musikkliv.

Denne kvelden vil Gospel møte Opera i Åssiden kirke. Drammen International Gospel Choir, som er bygget opp i denne kirken, stiller opp sammen med kjente artister som Eli Kristin Hanssveen (fra Den Norske Opera og fra «Stjernekamp» på NRK) og Marit Sehl (klassisk sanger og dirigent for operakoret i Drammen).

Artistene skal både synge sammen med DIGC og på egenhånd. Dette blir en variert og spennende konsert som du virkelig bør få med deg.

Billetter kan kjøpes her på Billettservice fra fredag 20. febr
The Secret Concert

Drammen International Gospel Choir (Foto: Jon Borgersen) ledes av Sven Jøran Michelsen, som også er komponist for de aller fleste sangene som DIGC synger. Dette koret består av 50 sangere fra mer enn 10 forskjellige nasjoner, mange dyktige solister og har hatt en lang rekke store konsertprodusjoner de siste 5 årene. Kveldens band vil bestå av profesjonelle musikere som: Anders Viken på trommer, Espen Hauge på bass, Øystein Trollsås på saxofon/fløyter, Håvard Caspersen på gitar.
Englandstur DIGC 2014-005
Fra DIGCs turne i England oktober 2014 (Foto: Mona Auke). Sven Jøran Micelsen synger "Fill The Streets With Love".

Se korets websider: www.digc.no
Se korets Facebookside her