Du er her: Åssiden

Lys våken i Åssiden kirke

Fra lørdag 29/11 til søndag 30/11 (1. søndag i advent) blir det adventsnatt for 11-åringer i lokalkirken på Åssiden. 11 åringene på Åssiden har fått en egen skriftlig invitasjon til overnatting i kirken. Programmet avsluttes med stor fest-gudstjeneste søndag 1. des. kl 11.00.

Dette programmet er en del av vår trosopplæring for barna på Åssiden. Det blir et spennende opplegg for barna med mye sang og opplevelse, mat og morro. Barna skal lære om nattverd og om å gå til alters. De skal dessuten bake nattverdbrød og selv forberede hele menighetens altergang i søndagens gudstjeneste.

Stortinget har vedtatt at alle døpte barn skal få et langt bredere tilbud om trosopplæring i sin lokalkirke. Åssiden menighet har allerede i mange år tilbudt et bredt opplæringstilbud i kristen tro til barn og ungdom. Målsettingen for denne helgen er å nå alle døpte 11 åringer i vår menighet. Alle som fyller 11 år i 2014 vil derfor få skriftlig invitasjon til dette programmet.

Åssiden menighet stiller med ansatte og frivillige foreldre som ledere denne helgen. Vi håper på god oppslutning og godt samarbeid denne våkenatten for 11 åringene.

For påmelding: Ring 32989200 eller send en SMS til 402 44 844

LysVåken 2013