Du er her: Åssiden

Julemessa på Åssiden Lørdag 15. November

Lørdag 15. nov kl 10.00 åpnes dørene til årets julemesse på Åssiden. Her han du kjøpe hjemmelagde julekaker, syltetøy, håndarbeider og mye annet.

Hvis du ønsker å være litt tidlig ute med julegavene, så ta turen til julemessa vår! Her selges julekaker, håndarbeider, syltetøy og mye annet. Det blir også bokmarked og utlodning av flotte ting. Her finnes julegaver og julebakst på samme sted! Vi arrangerer også spennende treskjærerutstilling. Kafeen på Åssiden Eldresenter vil være åpen hele dagen.

Åssiden menighets ulike virksomheter er involvert på forskjellig vis, og våre mange frivillige medarbeidere er allerede i full gang med forberedelsene.

Julemessa 20. nov 2010_006
Mye spennende å kjøpe ved bordene i menighetssalen. Flere av menighetens kor kommer innom for å synge: Minigospel og GospelTweens.