Du er her: Åssiden

Intimkonsert med Drammen International Gospel Choir

Tirsdag 23. sept kl 20.00 blir det gospelkonsert i Åssiden kirke, med et av de beste gospelkorene i vårt område.

Her kommer du tett på koret i deres eget øvingslokale. DIGC arrangerer 4 slike små kveldskonserter i året. Denne tirsdagen innviterer vi til semesterets første intimkonsert.

Vi setter fram små bord i Menighetssalen og innviterer til en sang og musikkveld som du helt sikkert vil sette stor pris på.

DIGC er et helt spesielt kor med folk fra mange forskjellige land. Et par ganger i semesteret arrangerer koret intimkonserter på øvelseskvelden. Disse sangkveldene er svært populære både blant kirkens frivillige medarbeidere og andre. Det pleier å være svært så god stemning i salen.

Korets medlemmer ordner med enkel servering denne kvelden (salg av kaker og kaffe), og det selges lodd til inntekt for koret. Gratis inngang.

Koret ledes av Sven Jøran Michelsen. Ved flygelet sitter Trond Akerø-Kleven.

Gratis inngang.

Intimkonsert DIGC 230914