Du er her: Åssiden

Good Time - Sommerens Gospelkonsert med Drammen International Gospel Coir

DIGC sommerens store gospelkonsert med DIGC gikk av stabelen søndag den 15. juni. Koret stilte med fullt band. Det ble en forrykende kveld med gospelmusikk av høy kvalitet.

Tema for sommerkonserten i år var "Good Time", tittelen på en helt ny låt skrevet til denne konserten av korets musikalske leder, Sven Jøran Michelsen. I kveldens band spilte: Pianist Trond Akerø-Kleven, trommis Rolf Øyvind Hæg (fra Det Betales), bassist Espen Hauge og fløytist Joseph Angyal, alle svært dyktige og profesjonelle musikere.

Sommerkonserten var etterforholdene godt besøkt. Det var 147 besøkende på denne varme sommerkvelden, og stemningen var god. Det virket som publikum likte hva de fikk presentert. Foruten en rekke gospelsanger og solistinnslag, ble det også presentert tre vakre sommerrefleksjoner eller fortellinger.

DIGC har siden oppstarten i 2009 hatt sin base i Åssiden kirke. Koret består av 50 aktive medlemmer med ulik kulturbakgrunn. Korets visjon er å samle sangere på tvers av kulturer, og med sang bygge broer og vennskap mellom mennesker i vårt internasjonale lokalmiljø. Her er noen bilder fra sommerkonserten:

Sommerkonsert DIGC 2014-009
Novegrace synger solo.

Sommerkonsert DIGC 2014-008
DIGC i Åssiden kirke ved sommerkonserten, Good Time 2014.

Sommerkonsert DIGC 2014-004
DIGC synger i Åssiden kirke.

Sommerkonsert DIGC 2014-005
Good Time i Åssiden kirke. Solister: Sven Jøran Michelsen og Novegrace Aagot

Konserten var sponset av:

Solvask

Drammen kommune