Du er her: Åssiden

En aktiv vår for DIGC

Drammen International Gospel Choir har hatt et aktivt vårprogram med konserter og større samlinger flere steder. Det er nå 50 medlemmer i koret.

Det begynnte i februar med stor konsert på hovedscenen ved Drammens Teater sammen medsammen med Frimurernes Storband fra Oslo. I mars var koret tilbake på hovedscenen. Denne gangen i samarbeid med Brageteateret ved norgespremieren på Hendelsen, med Heidi Gjermundsen Broch og Rolf Kristian Larsen i hovedrollene. Siden i april ble det arrangert to større vårkonserter. I tillegg har koret også arrangert to mindre intimkonserter. Her er noen bilder fra disse konsertene. Takk til Jon Borgersen som har tatt alle disse bildene. DIGCrepresenterer en stadig mer betydelig kirkemusikalsk satsing i Drammen prosti.

DIGC på hovedscenen i Drammens Teater.

DIGC febr 2014
Novegrace Aagot synger med DIGC i Drammen Teater.

DIGC i samarbeid med Brageteateret, hovedscenen i Drammens Teater.

Heidi Gjermundsen Broch med DIGC i Drammens Teater.

Fra vårkonserten i Åssiden kirke, 6. april. Det ble også arrangert vårkonsert i Kongsberg kirke dagen før.

Niki Siqebengu og Evalyne Brauer, nye solister i DIGC. Her synger de en helt nyskreven låt av Sven Jøran Michelsen: Turn me around.

Fra intimkonserten i menighetssalen den 29. april.