Du er her: Åssiden

Still Alive - Jubileumskonsert - Sven Jøran Michelsen 60 år

Bandet PRESENS gjenforenes for anledningen. Donkeyboy og Det Betales vil levere popmusikk av høy kvalitet. 4xMICHELSEN på samme scene. Drammen International Gospel Choir (DIGC) stiller med ekstra stort band.

Lørdag 26. september feirer vi Sven Jøran Michelsen's 60 års dag med en musikalsk opplevelse i Åssiden kirke. Bandet Presens gjenforenes for anledningen og vil spille gamle hits for oss. Drammensbanda Det Betales og Donkeyboy leverer musikk av høy kvalitet og Drammen International Gospel Choir (DIGC) som Sven Jøran er dirigent og musikalsk leder for, lover trøkk i hver eneste tone! Som bonus får vi også høre jubilanten med sine tre sønner - fire blad Michelsen på samme scene! Også andre overraskelser. Se konsertens FB-side her. Kjøp billetter her.

Konfransier: Odd Grann.
Kapellmester ved flygelet: Trond Akerø-Kleven
Bass: Espen Hauge
Trommer: Anders Viken