Du er her: Åssiden

You and me and Mr. Groovy - Høstens Gospelkonsert med Drammen International Gospel Coir

Søndag 13. okt kl 19.00 arrangeres høstens store gospelkonsert med fullt band i Åssiden kirke. DIGC innviterer til en forrykende kveld med gospelmusikk av høy kvalitet. Koret stiller med flere nyskrevne sanger og dyktige solister.

Musikalsk leder for DIGC er Sven Jøran Michelsen. I denne konserten stiller koret med sitt faste band: Pianist Trond Akerø-Kleven, trommis Anders Viken, bassist Espen Hauge og fløytist Joseph Angyal. Susanne Akerø-Kleven er gjestesolist.

DIGC har siden oppstarten i 2009 hatt sin base i Åssiden kirke. Koret består av 30 aktive medlemmer med ulik kulturbakgrunn.

Høstkonsert DIGC 2013 You and me and Mr.GroovyKorets visjon er å samle sangere på tvers av kulturer, og med sang bygge broer og vennskap mellom mennesker i vårt internasjonale lokalmiljø.

Inngang voksne 200, barn 100

Biletter selges ved inngang på konsertdagen (betalingsteminal for bankkort finnes).

Konserten er sponset av:

Drammen Kommune