Du er her: Åssiden

"Summer's here" - konsert med DIGC i Åssiden kirke

Nylig ankommet fra turne i Tyskland, stilte DIGC opp for sitt eget hjemmepublikum i Åssiden kirke den 9. juni.

Når sommeren er kommet er det imidlertid ikke så enkelt å samle folk til konsert. Denne vakre sommerkvelden fant allikevel ca 90 mennesker veien til kirken for å være med på konserten.

I denne konserten stilte koret med en noe redusert besetning: Musikalsk leder Sven Jøran Michelsen, Pianist Trond Akerø-Kleven, bassist Espen Hauge (denne gangen på kontrabass). I tillegg hadde vi engasjert Runar Løvaas som gjestesolist.

Konserten var godt forberedt i korets styre og av musikalsk leder Sven Jøran Michelsen. Det ble et fint og sommerlig program med en blanding av gospellåter, viser og sommersanger.

DIGC har siden oppstarten i 2009 hatt sin base i Åssiden kirke. Koret består av 30 aktive medlemmer med ulik kulturbakgrunn. Her er noen bilder fra konserten:

Sommerkonsert DIGC 2013 (17)
Drammen International Gospel Choir i Åssiden kirke. Foto: Jon Borgersen

Sommerkonsert DIGC 2013 (14)
"Where ever I go" synges av DIGC. Foto: Jon Borgersen

Sommerkonsert DIGC 2013 (16)
Runa Løvaas og Sven Jøran Michelsen synger "Amazing grace". Foto: Jon Borgersen

Sommerkonsert DIGC 2013 (6)
Espen Hauge (bass) og Trond Akerø-Kleven (klaver). Foto: Jon Borgersen

Sommerkonsert DIGC 2013 (7)
DIGC leverer gospel og annen kristen populærmusikk av høy kvalitet. De har dessuten maktet å bygge broer og vennskap mellom mennesker i vårt internasjonale lokalmiljø. Takk for nok en flott konsert med DIGC. Foto: Jon Borgersen