Du er her: Åssiden

Drammen International Gospel Choir i Hanover

DIGC's første utenlandsreise gikk til Hanover i Tyskland. Torsdag den 9. mai reiste koret for å besøke Westside Gospel Singers i St. Johannes kirche der i byen.

På lørdagskvelden ble det arrangert stor konsert i lokalkirken der i Davenstadt bydel. Begge korene sang sine sanger, og noen sang de også sammen. Det ble en fantastisk konsert med et entusiastisk publikum i en fullsatt kirke.

På søndagen var korene med å satte sitt preg på gudstjenesten i St. Johannes kirche. For DIGC var turen en stor opplevelse, både musikalsk og sosialt. Det er mye gjestfrihet i St. Johannes kirche, så vi fikk mange nye venner på denne turen. Her er noen bilder:

Tysklandstur med DIGC mai 2013-001
DIGC sammen med WGS i St. Johannes kirche. Solist Gem Barranda Tindvik.

Tysklandstur med DIGC mai 2013-004
"Fill the streets with love" - samarbeid mellom DIGC og WGS. Solist Novegrace A. Ortsac.

Tysklandstur med DIGC mai 2013-007
Takk for fin tur, gjestfrihet og god respons. Håper vi kan komme tilbake en annen gang.

Tekst: Dag Kaspersen
Foto: Dominique Kreimeyer