Tangen menighet

E-post: tangen@drammen.kirken.no

Du er her: Tangen

Kirkebakkefest torsdag 26. mai 2016 kl. 16.30

Velkommen til fest på kirkebakken. Vi starter kl. 16.30. Barn fra Baltazar barnehage som synger for oss.

Videre blir det loddsalg, banglabod (med varer fra Bangladesh), bruktboksalg, kafé, leker for barna med hoppeslott, kasteklovn og tårnvandring. Kanskje vi får til slakk line og slengtau også :-) Og så håper vi Fredagsklubbens menn også synger litt for oss.

Drammens jerns musikkorps kommer og spiller på kirkebakken kl. 18.00.

I starten var Kirkebakkefesten en måte å samle alle korene i Tangen til en felles samling før sommeren, samtidig som det ble samlet inn penger til å bygge tilbygg til kirken. I dag, 24 år etter at huset stod ferdig, går overskuddet av festen fortsatt til Arbeidskirken, til drift og vedlikehold.

Velkommen til en hyggelig ettermiddag på kirkebakken. Ved dårlig vær, er vi inne i tilbygget, Arbeidskirken.