Tangen menighet

Onsdag - torsdag kl. 9.00 - 13.00
E-post: tangen@drammen.kirken.no

Du er her: Tangen

Velkommen som konfirmant i Tangen kirke! Informasjonsmøte 14. juni kl. 18.00.

Konfirmasjon i 2017...

... og det sendes ut infomateriell til alle som er født i 2002 i disse ukene.

Konfirmasjonsdatoer i Tangen i 2017 er 16. og 17. september 2017. Familiene velger selv om de vil ha lørdag eller søndag. Vi sender ut personlige invitasjoner til alle som tilhører Den norske kirke i de kommende ukene. Konfirmantopplegget er åpent for alle interesserte - om du ikke får invitasjon, men har lyst til å vite mer eller er bestemt på å være med, ta kontakt med oss.

Nettpåmeldingen åpner etter hvert. Vi vil også ha et infomøte for alle som vil bli konfirmant i Strømsø og Tangen. Da er det mulig å ta med seg påmeldingsskjema på papir og snakke med oss om spesielle ønsker eller behov.

For mer informasjon om Tangen kirkes konfirmantopplegg, klikk her.

Velkommen til informasjonsmøte for Tangen konfirmanter 14. juni kl. 18.00 i Strømsø menighetshus!

Vi ber om at minst en foreldre og konfirmanten deltar på møtet. Her vil det bli gitt en del informasjon og dere har mulighet til å stille spørsmål dere lurer på.