Tangen menighet

E-post: tangen@drammen.kirken.no

Du er her: Tangen

Lær å trylle!

Møt "Svindler med stil", Ruben Gazki, i Konnerud nye kirke 12. og 13. mars!

Hva: Tryllekurs, svindlershow og gudstjeneste med Norges mest "kriminelle" entertainer!

For hvem: Tryllekurset for årets 10-åringer og eldre. Svindlershow og gudstjeneste for hele familien!

Du kan velge mellom to varianter:
Variant A: Tryllekurs og show på lørdagen, gudstjeneste med showpreken på søndagen.
Variant B: Kun show på lørdagen, gudstjeneste med showpreken på søndagen.

Program for dagene i Konnerud kirke:

Lørdag 12. mars: Kl. 12-14: Tryllekurs. Du får et tryllesett med utstyr til 5 proffe triks, en instruksjons-DVD og i tillegg 3 korttriks. Sammen med Ruben Gazki øver dere på triksene. Kl. 14-15: Pølsepause. Kl. 15-1630: Et spektakulært og lærerikt show for hele familien. Åpent for alle.

Søndag 13. mars: Kl. 11: Spennende gudstjeneste med showpreken og flammeshow ved Ruben Gazki i Konnerud kirke. Åpent for alle.

Pris for helgen:
Variant A: Tryllekurs og svindlershow, inkludert utstyr og mat: 150,-. Gudstjenesten er gratis. For showet betaler andre familiemedlemmer 50,- per person, maks 100,- for hele resten av familien.
Variant B: Svindlershow: 50,-. Gudstjenesten er gratis. For showet betaler andre familiemedlemmer 50,- per person, maks 100,- for hele resten av familien.

Påmelding til tryllekurset pga. skaffing av utstyr: Til k.reknes@drammen.kirken.no så fort som mulig. Spørsmål? Ring Kjersti Haave Reknes 415 70 296.

Vi gleder oss til å se deg! Hilsen vi som jobber med barn og unge i Den norske kirke i Drammen.