Strømsø menighet

Du er her: Strømsø

Påskeleir for 4.-7. klasse

Leir på Solsetra 8.-10. april 2017

Lørdag 8. til mandag 10. april inviteres alle 4.-7. klassinger til Påskeleir på Solsetra leirsted. Leirstedet ligger idyllisk til ved Hagatjern i Nedre Eiker, mellom Mjøndalen og Konnerud. Her blir det mye lek og aktiviteter ute og inne, påskevandring, grilling, misjon og bibeltimer.

Pris: 700,- ved påmelding før 25. mars. 850,- ved påmelding etter 25. mars. Om du er medlem i leirklubben (50,- per år), får du 50,- i rabatt på denne og årets andre leirer på Solsetra (dvs. leirmedlemsskapet koster deg ingen ting, men betyr mye for Solsetra, da får de statsstøtte som de kan bruke til aktiviteter og oppgraderinger av leirstedet).

Påmelding skjer på denne linken: www.nmsu.no/ost/leir
Er pris en utfordring? Ikke nøl med å ta kontakt med k.reknes@drammen.kirken.no, så sponser vi med 500,-. Vi vil at alle skal ha mulighet til å komme på leir!