Strømsø menighet

E-post: stromso@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsø

Lørdagsklubb i Strømsgodset!

Lørdag 4. februar er det lørdagsklubb for 1.-7. klasse.

Vi inviterer barneskolebarn fra hele sørsiden av elva til Lørdagsklubb i Strømsgodset!
Vi møtes i storsalen i Strømsgodset menighetssenter, Grønland 101 (de lyseblå husene på Sundhaugen) fra kl. 12-16.

Denne gangen får vi besøk, og besøket vårt har med seg mye forskjellig. I tillegg skal vi høre en historie fra Bibelen, spise pølser sammen, øve på noe til gudstjenesten dagen etter, leke inne og ute og lage noe fint.
Dagen etter, søndag 5. februar, deltar vi på familiegudstjenesten i Strømsgodset kirke kl. 11.00 der vi viser frem noe av det vi øvde på dagen før og bidrar med andre ting. Ta gjerne med hele familien til en koselig stund i kirka.

Lørdagsklubben er gratis. Ta med uteklær og godt humør.

Være med på Lørdagsklubben? Send påmelding til k.reknes@drammen.kirken.no, eller tlf 415 70 296.