Strømsø menighet

E-post: stromso@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsø

Kom og få 6-årsboka!

30. april og 1. mai skjer det!

Alle 6-åringer i Strømsgodset, Strømsø, Fjell og Tangen inviteres til felles 6-årssamling lørdag 30. april kl. 12.00-14.00 i Strømsø menighetshus, Knoffs gate 2 (mursteinshus tvers overfor Strømsø kirke).

Der skal vi blant annet leke, høre en spennende bibelfortelling, løse noen oppgaver, lære noe som vi kan få bruk for på 6-årsgudstjenesten dagen etter, spise litt og synge litt, rett og slett kose oss sammen! Resten av familien får lov til å være med også! Si fra hvis du har spesielle behov, dette skal være for alle!

Dagen etter, søndag 1. mai kl. 11.00, inviteres du og hele familien til 6-årsgudstjenesten i Strømsø kirke. Da skal du få den fine 6-årsboka.

Påmelding innen 25. april til k.reknes@drammen.kirken.no. Spørsmål? Ring Kjersti 415 70 296.

Lik oss på Facebook: https://www.facebook.com/barnogunge.dksor