Strømsø menighet

Postadresse: Bragernes Torg 6, 3017 Drammen
E-post: stromso@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsø

Gøy med musikk starter opp igjen!

Har dere barn som er glad i musikk og bevegelse? Ønsker dere å bli kjent med flere familier som har barn i samme alder som dere?

Fjell kirke (Solsvingen 90) inviterer dere til et ukentlig tilbud, GØY MED MUSIKK, med oppstart 6. januar 2016.

Vi ønsker alle barn fra 1-6 år og deres voksne velkommen til sosialt treff, sang, dans, lek og spill med musikk.

Vi starter med en enkel, barnevennlig middag for alle fra kl 1630. Da kan foreldrene hente barna i barnehage / SFO og komme rett til ferdig middag. Middagen koster 10,- for barn, 20,- for voksne, eller 50,- for hele familien.

Den yngste gruppen har musikktime fra 17.00-17.30. Den eldste gruppen har musikktime fra 17.30-18.00. Det er aktiviteter for de som venter på musikktimen sin.

Semesteravgift kr 250,- for ett barn, kr 150,- for søsken. De to første timene er gratis og uforpliktende, kom og se om dette er noe for barnet ditt!

Gøy med musikk er åpen for alle. Invitér gjerne venner og kjente! :-) Aktiviteten ledes av organist i Fjell kirke, Galina Trintsoukova.

Påmelding til galina@drammen.kirken.no. Det er også mulig å komme uten påmelding. Har du spørsmål? Ring Galina, 906 14 962.