Strømsø menighet

E-post: stromso@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsø

Meditations On Christmas - julekonsert uten glitter

Konsert i Strømsø kirke i kveld kl 1900: Etter konserter Europa rundt er duoen Gunnar Halle (trompet) og Espen Eriksen (piano) endelig tilbake der juleeventyret deres startet  i Strømsø kirke.

De to musikerne, som Nettavisen omtaler som ”blant de mest uttrykksfulle fra det som vi kan kalle mellomgenerasjonen av norske jazzmusikanter”, har et nært forhold til Drammens kirka:

”Selv om vi nå har spilt kirkekonserter landet rundt, fra Harstad i nord til Mandal i sør, og i Danmark, Hellas, Spania, England og Skottland, er det noe spesielt ved å komme tilbake til Strømsø kirke. Ikke bare er flygelet og akustikken perfekt for oss, det var også her vi holdt vår første kirkekonsert for 7 år siden – nettopp med konserten ”Mediations On Christmas”.

Som navnet tilsier, er musikken den kritikerroste og rutinerte duoen presenterer i konserten ”Mediations On Christmas”, meditasjoner og fabuleringer over de kjente og kjære julesangene.

DAGBLADET: ”Instrumentene står liksom nakne sammen mot en blek og mørk vinterhimmel. Et utmerket alternativ til all julemusikk som glinser av publikumsfrieri.”

BERGENS TIDENDE: "Halles uttrykksfulle tone og Eriksens følsomme akkordløp skaper lyriske og skjøre, nesten gjennomsiktige stemninger i et samspill som uten fiksfakserier fremhever kraften i de kjente melodiene.”

Pris: 100,- Kjøpes ved inngangen.