Strømsø menighet

E-post: stromso@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsø

Ut på bøljan blå!

Årets 13-åringer inviteres til aktivitetsdag ved og på sjøen lørdag 30. mai!

Vi kjører med buss fra Drammenshallen kl. 09.00 til Rødtangen på Hurum. Her blir det aktiviteter til lands og til vanns! Du kan få lære å seile "Open Bic" (et slags seilbrett med kant og seil), bli med ut på tokt med skipper Sven og  lære om navigering på sjøen og navigering i livet. Hva i all verden har ankeret med Jesus å gjøre? Eller fyrlykta?

Etter fine timer på Rødtangen, tøffer vi tilbake til Drammen med fiskeskøyta "Havsula" og ender ved Gyldenløve brygge ca. kl. 18.00.

Det koster 200,- å være med (vi sponser hvis prisen er et problem), og det er bindende påmelding innen 17. mai, OBS, OBS!
Du må ha med badetøy, håndkle, varme og vindtette klær, evt. regntøy, pluss matpakke og drikke til ett måltid, så serverer vi resten. Alle må ha redningsvest! (Kan leies på Brannstasjonen for 20,-)
Vi stiller med våtdrakter til "Open Bic" og bading.

Bli med, da vel!