Strømsø menighet

Du er her: Strømsø

Lær å trylle!

Møt magiker Ruben Gazki!

Hvor: Konnerud kirke 8. og 9. mars.

Hva: Tryllekurs, trylleshow og gudstjeneste med en av Norges beste magikere.

For hvem: Årets 10-åringer og eldre.

Du kan velge mellom to varianter: Variant A: Tryllekurs og trylleshow på lørdagen, gudstjeneste med trylling på søndagen. Variant B: Kun trylleshow på lørdagen, gudstjeneste med trylling på søndagen.

Program for dagene i Konnerud kirke:

Lørdag 8. mars: Kl 12-14: Tryllekurs. Du får en koffert med utstyr til 5 proffe triks, en instruksjons-DVD og i tillegg 3 korttriks. Sammen med Ruben Gazki øver dere på triksene. Kl 14-15: Pølsepause. Kl 15-1630: Trylleshow med Ruben Gazki. Familiene inviteres til å komme.

Søndag 9. mars: Kl 11: Tryllegudstjeneste med Ruben Gazki i Konnerud kirke. Familiene inviteres til å komme.

Pris for helgen: Variant A: Tryllekurs og trylleshow, inkludert utstyr og mat: 250,-. Gudstjenesten er gratis. For trylleshowet betaler andre familiemedlemmer 50,- per person, maks 100,- for hele resten av familien. Variant B: Trylleshow: 50,-. Gudstjenesten er gratis. For trylleshowet betaler andre familiemedlemmer 50,- per person, maks 100,- for hele resten av familien.

Påmelding: Til k.reknes@drammen.kirken.no innen 1. mars. Spørsmål? Ring Kjersti Haave Reknes 415 70 296. Det kan være lurt å være tidlig ute, det er begrensede plasser på tryllekurset!

Vi gleder oss til å se deg! Hilsen vi som jobber med barn og unge i Den norske kirke i Drammen.