Strømsø menighet

Du er her: Strømsø

Aktiviteter på menighetshuset

Billedvev

Det er 10 pensjonsdamer som driver med billedvev. De holder til i peisestua på Strømsø menighetshus og har god plass til flere. Billedvev er en koselig og positiv aktivitet og de hjelper hverandre så godt de kan. Har du lyst til å se hva de driver med, så er du hjertelig velkommen torsdager fra kl. 09.00 til 12.00 på Strømsø menighetshus.

Hvis du har spørsmål vennligst ring: 32817469 eller 99442840

--------------------------------------------------------------------------------

Bli med på Roedekurs

Det startes opp regelmessige Roede Maxi og Roede Standard kurs på Strømsø menighetshus. Kursene går over 8 kurskvelder og 7 uker.
På kursene er det deltakere i alle aldre.

Kurslederen har holdt på i over 20 år. Hun sier: "Det som driver meg og gjør at jeg trives som kursleder i Grete Roede AS, er de menneskene jeg møter. De har en motivasjon, styrke og utholdenhet som gjør at jeg yter mitt beste, og det med glede.
Jeg er lærer. I fagkretsen min har jeg blant annet kosthold, ernæring og idrett.
Peisestuen i Strømsø menighetshus har vært kurslokale i mer enn 10 år. Der har vi et koselig lokale, trygge omgivelser, og det er greit å parkere.
Velkommen!"