Strømsø menighet

E-post: stromso@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsø

Velferdens formiddagstreff

Tirsdager arrangerer Velferden treff for pensjonister i tiden kl 11:00 til 13:30 på Strømsø menighetshus.

Velferden holder vanligvis til i menighetssalen 2. etasje. Arrangementet begynner med en halv times trim bortsett fra når det er fester. Fra kl 11:30 er det sosialt samvær med andakt, bevertning og "dagens tema". Dagens tema kan bl.a. bestå av et kor eller en musikkgruppe, en foredragsholder, en lysbildevisning, eller en sanger/musiker.

Skjematisk oversikt over "gangen" i samlingene:

kl 11:00 Trim
kl 11:30 Andakt/info/evt. minikonsert
kl 12:00 Pause
kl 12:45 Dagens tema (foredrag, sang/musikk, lysbilder etc.)
kl 13:30 Slutt

Selv om vi bestreber oss på i finne interessante program på samlingene våre, er det bare å innrømme at det som antakelig er det viktigste, er den gode pausen når praten summer rundt bordene og vi inntar en kaffe- eller tekopp samt deilige snitter. Bordfellesskap, du...

Prisen for fornøyelsen med å delta på disse arrangementene, er kr 40,- i matpenger. Når vi har fester, tar vi ikke matpenger, for inntektene fra utlodningen dekker maten og litt til.

Så sitt ikke hjemme og føl deg ensom, kom til Velferden i Knoffsgate 2, opplev fellesskap, god mat, interessante foredrag eller lysbilder, lytt til musikk (vi har ofte små minikonserter under samlingene våre), og vær gjerne med på noen allsanger også.

Har du spørsmål, kontakt gjerne Velferdens leder Svein Bakkevold på mobiltelefon 90581519 eller send en e-mail på bakkevold@drammen.kirken.no

Du ønskes varmt velkommen