Strømsø menighet

E-post: stromso@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsø

Utleie av menighethuset

Strømsø menighetshus leies ut til seminarer, kurs og konferanser, andre typer møter. Hvorfor ikke ha dåpsfesten, konfirmasjonen, åremålsdagen eller minnesamværet her?

For leie (kontrakt, nøkkel, omvisning, reservering, spørsmål og annet), ta kontakt
- mandag 1315-1500 eller torsdag 1300-1500
med Siv Nordmark på tlf. 32 98  92 48 eller epost nordmark@drammen.kirken.no

På grunn av arbeidsbelastningen til de som har kontor der, ville vi bli glad om dere ikke bare stikker innom til andre tider (når det gjelder utleie). Men epost kan sendes til alle døgnets tider og hele uken. :) Hvis du vil være sikker på at du ikke går bomtur, anbefaler vi alltid at du ringer først og avtaler.

• Storsalen
  • Peisestua