Bragernes menighet

E-post:bragernes@drammen.kirken.no

Du er her: Bragernes

HalloVenn for alle i 1. - 7. klasse

Tirsdag 31. oktober samles vi til HalloVenn-feiring i Drammen!

HalloVenn er et positivt alternativ til Halloween. Vi møtes på Elvescenen i Drammen, Søren Lemmichs gate 1. Stor parkeringsplass utenfor! Dørene åpnes klokka 17.00, og pølser serveres frem til klokka 17.45. Da åpnes aktivitetene som går frem til klokka 19.30.

Her blir det kjempeparty med karneval! Vi kler oss ut med hyggelige og artige kostymer. Istedenfor å tigge godteri på dørene, blir det 26 morsomme aktiviteter og konkurranser der alle får godteri. Mottoet for HalloVenn er "Det du vil at andre skal gjøre mot deg, det skal du gjøre mot dem!"

Ta med deg en venn og kom!

Inngangspenger kr 75,-. Da får du pølser, brus, bolle, morsomme aktiviteter og masse godteri. Voksne betaler kr 25,-. Vi har betalingsautomat og Vipps.

Påmelding innen 25. oktober til
- Åssiden: nordkil@drammen.kirken.no