Bragernes menighet

Telefon: 32 98 91 00
E-post:bragernes@drammen.kirken.no

Du er her: Bragernes

Foredragskonsert med Bachs kantate til reformasjonsfest

Søndag 19. mars 2017 kl. 19.00 i Bragernes kirke er det duket for en flott musikalsk opplevelse.

Søndag 19. mars kl. 19.00 markeres starten på reformasjonsjubileet med en enestående konsert i Bragernes kirke: Den ene av Bachs to store kantater til Reformasjonsfest «Gott der Herr ist Sonn und Schild» (BWV 79) blir fremført av Ad Fontes’ kor og Oslo Barokkorkester med Terje Kvam som dirigent.
Fremførelsen blir en «foredrags-konsert», det vil si at kantaten innledes med et foredrag av dirigenten der hver enkelt sats gjennomgås med musikkeksempler fremført av de medvirkende sangere og instrumentalister: Komponistens oppbygning av satsene, musikalske motiver, forholdet mellom tekst og musikk samt kantatens plass i liturgien, alt dette blir belyst med korte musikalske sitater fra hele kantaten. Publikum vil også få høre orgelverker av den store mester. Bragernes kirkes kantor Anders Eidsten Dahl fremfører orgelverkene.
Konserten er et samarbeid mellom  organisasjonen  Ad Fontes og Bragernes menighet.
Billettpris er kr. 150,-

ad fontes mars 2017