Bragernes menighet

E-post:bragernes@drammen.kirken.no

Du er her: Bragernes

ADVENTSHELG I BRAGERNES KIRKE

Velkommen til en innholdsrik oppstart av adventstiden i Bragernes kirke og menighetshus!

Denne helgen markerer vi starten på adventstiden og Adventsfestivalen i Bragernes kirke.

Lørdag 26. november
kl.10.30 – 15.00: Julemarked i Bragernes menighetshus. (PLAKAT) Salg av juleblomster, alternative julegaver, små julekrybber, håndlagede julelys og hjemmebakte julekaker m.m. Kafeteria, juleverksted, tombola og utlodning. Korsang ved barnekorene.

kl. 11.00: Høymesse og nytt kirkeår!
Dåp og nattverd.
J. G. Rheinberger: Messe.Bragernes kirkes solistensemble. Dir. Helge Harila, kapellan Per Erik Brodal, kantorene Beate Strømme Fevang, Anders E. Dahl og Jørn Fevang.

kl. 16.30: Juleoratoriet for barn. (PLAKAT)
Bachs Juleoratorium for barn. En spennende fortelling med musikkutdrag. Forestillingen varer i 40 minutter. Bragernes kantori, ungdomskor og herrestemmer fra guttekoret, orkester, solister og skuespiller Hanne Brincker.
Barn under 12 år fri entré, voksne kr. 100,-.

kl. 17.15: Åpning av julekrybbe utenfor kirken. (PLAKAT)
Varaordfører Yosuf Gilani, ambassaderåd Jorge Cabrera fra Den spanske ambassaden, biskop Per Arne Dahl, barn fra Bragernes menighet og sokneprest Lars Skagestad.

kl. 19.00: Adventsfestivalens åpningskonsert: J. S. Bachs Juleoratorium. (kantatene 1-3). (PLAKAT)
Bragernes kantori, Bragernes kirkes ungdomskor og herrestemmer fra Bragernes kirkes guttekor. Sammensatt orkester. Tone Bråthen, sopran, Anne-Carolyn Schlüter, alt, Vidar Helkås, tenor, Halvor Melien, bass. Dir. Jørn Fevang.
Bill kr. 300,- på menighetskontoret og ved inng.