Bragernes menighet

E-post:bragernes@drammen.kirken.no

Du er her: Bragernes

The Sound of music

Bragernes kirkes jentekor og ungdomskor fremfører The Sound of Music lørdag 15.10.16 i Drammens teater, Studioscenen

The Sound of music 2016, ungdomskoret

Drammens teater, Studioscenen 15.10 kl. 15.30 og 18.00
Bragernes kirkes jente,- og ungdomskor framfører The Sound of music på studioscenen, Drammens teater med to forestillinger lørdag 15 oktober. Framføringen blir en konsertversjon av musikalen, der publikum får oppleve Von Trapp barna, Maria og nonner sammen med band og kor. Både jente,- og ungdomskoret er med på oppsetningen, som består av 60 jenter fom. 5 klasse til ca. 20 år. Trond Nilsen er kapellmester og har i tillegg ansvar for alle musikk-arrangementer. Anders Viken, trommer, Espen Hauge, bass. Lene Johansen Kløvstad, regissør, har laget en regi av forestillingen, som tar publikum med på en reise i "Sound of music". Musikalsk ansvarlig er dirigent Beate Strømme Fevang.