Bragernes menighet

Du er her: Bragernes

Ungdomskoret

Tips en venn Info Skriv ut

Bragernes kirkes Jenteaspirantkor, Jentekor og Ungdomskor er et enestående tilbud til sangglade jenter fra 2. klasse og oppover. Korene har et godt sosialt miljø og jentene får solid musikalsk opplæring.

jubileumskonsert 280413 7
Jentekorene ble startet i 1993, og kantor Beate Strømme Fevang har vært dirigent fra starten. Sangpedagog Marianne Willumsen er knyttet til Jentekoret og Ungdomskoret og kantor Anders Eidsten Dahl er akkompagnatør.

Året som kommer er fullt av spennende oppgaver: Konserter, sosiale treff, kortur etc. Jentekorene er en del av Bragernes kirkes store musikalske virksomhet, og jentene får oppleve å synge i et av Norges største kormiljøer. Korene har  eget styre.

jubileumskonsert 280413 5

Bragernes kirkes Ungdomskor øver torsdager kl. 19.30 – 21.30.
Dirigent er Beate Strømme Fevang. Repetitør er Anders E. Dah.l

I Stockholms skjærgård før konsert Midtsommaraften.

Dersom du vil bli en av de nye medlemmene, kan du ta kontakt med dirigenten Beate Strømme Fevang 905 67 055 eller e-post: bfevang@drammen.kirken.no

Her kan du laste ned en brosjyre om jentekorene.

Sist oppdatert: 28.10.2014
Skrevet av: