Bragernes menighet

Førsteklasses

Tips en venn Info Skriv ut

Førsteklasses logo

Det året du er eller blir 6 år blir du invitert til "Førsteklasses". Det er spennende å være 6 år, da skjer det mye nytt, blant annet begynner man på skolen.

Tirsdag 19.september skjer det noe annet spennende, men ikke skummelt. Vi inviterer til samling for alle 6-åringene i Bragernes, gjerne med en eller to foreldre eller kanskje besteforeldre. Samlingen heter ”Førsteklasses”, fordi DU er nettopp det!

Søndag 24.september kl 11:00 ferier vi familiemesse i Bragernes kirke og det blir kirkekaffe og kaker også.

6-årsboka

Kanskje fikk du Min kirkebok da du var 4 år? Nå kan du få en ny ”Min kirkebok” for 6-åringer. Der er det mange fine bilder, sanger og fortellinger om Nora og Bo i kirken. Kirkeboka blir utdelt under gudstjenesten søndag.

Påmelding til vraale@drammen.kirken.no

Har du spørsmål, eller kjenner noen som ikke har fått informasjon, er det bare å ta kontakt.

Sist oppdatert: 13.09.2017
Skrevet av: