Bragernes menighet

Du er her: Bragernes

LysVåken

Tips en venn Info Skriv ut

Har du lyst til å være med på noe spennende og gøy? Da kan du få være med på LysVåken.

LysVåken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Tid: Tusenvis av 11-åringar over hele landet er i løpet av vinterhalvåret med på overnatting i kirken sin. Lørdag 6. og søndag 7. januar arrangerer vi LysVåken-helg i Bragernes

LysVåkenbarn

Hva: Vi skal leke og ha det gøy, bli kjent med hverandre, spise god mat, finne  ut hvordan barn har det i enkelte andre land, lage familiemesse, gå på skattejakt, utforske kirketårnet, og sist, men ikke minst, overnatte i kirka! På familiemessa skal vi vise de voksne hva vi har forberedt. Foreldre og søsken er hjertelig velkommen til den.

Pris: Deltakelse på LysVåken-helga koster kr 100, betales ved ankomst i kirken.

Påmelding: Du får invitasjon i posten. Send e-post til: sv455@kirken.no Du må gi oss beskjed innen 3. januar.

Har du noe venner på samme klassetrinn som ikke har fått invitasjon, kan de eller du bare gi beskjed til meg, så ordner vi det slik at de får være med, de også.

Vi håper å se deg!

lysvåkenlogo