Bragernes menighet

Telefon: 32 98 91 00
E-post:bragernes@drammen.kirken.no

Du er her: Bragernes

Møt en av Norges beste entertainere!

Dato: 14.02.2018

Bli med på en magisk helg i Konnerud nye kirke 10. og 11. mars!

Hva: Tryllekurs, show og gudstjeneste med Norges mest "kriminelle" entertainer!

For hvem: Tryllekurset for årets 10-åringer og eldre. Show og gudstjeneste for hele familien!

Program for dagene i Konnerud kirke:

Lørdag 10. mars: Kl. 11.30-14: Tryllekurs. Du får et gratis tryllesett (verdi 250,-) med utstyr til 5 proffe triks, link til instruksjonsfilm og i tillegg 3 korttriks. Sammen med "svindler med stil", Ruben Gazki, øver dere på triksene. Kl. 14-15: Pølsepause. Si fra hvis det er noe du ikke tåler. Kl. 15-1630: Et spektakulært og lærerikt show for hele familien. Åpent for alle.

Søndag 11. mars: Kl. 11: Spennende gudstjeneste med trylling, showpreken og flammeshow ved Ruben Gazki i Konnerud nye kirke. Åpent for alle.

TRYLLEHELGEN ER GRATIS! Etter showet på lørdagen blir det mulig å gi en kollekt til dekning av utgiftene ved arrangementet. Det samme vil bli mulig under gudstjenesten på søndagen. Vi har VIPPS.
Påmelding til tryllekurset pga. bestilling av utstyr: Til kr424@kirken.no så fort som mulig. Spørsmål? Ring Kjersti Haave Reknes 415 70 296.

Vi gleder oss til å se deg! Hilsen oss som jobber med barn og unge i Den norske kirke i Drammen.