Fjell menighet

Vipps: 84569

Du er her: Fjell

En lærer påvirker evigheten

Kulturkveld i Fjell kirke med forfatter og lærer Inge Eidsvåg, fløytist Cecilie Løken og flere medvirkende

Velkommen til kulturkveld i Fjell kirke.
Forfatter og lektor ved Nansenskolen, Inge Eidsvåg, vil kåsere over emnet "En lærer påvirker evigheten".
Hedersgjest denne kvelden er Unni Helland, læreren som har hatt sin siste arbeidsdag ved Fjell skole etter 44 år! Tidligere elever av Unni er spesielt velkomne (gratis).

Det blir musikalsk innslag ved den prisbelønte fløytisten Cecilie Løken. Cecilie er også en aktivist med stort engasjement for flyktningene som nå i desperasjon reiser fra krigsområder for å berge livet og finne et nytt livsgrunnlag. Hun vil også fortelle om dette prosjektet.

Egil Fladmark, Ivar Flaten, Galna Trintsoukova og noen av Unnis "gamle" elever deltar.

Billett kr 100,-. Kafeteria etter arrangementet.