Fjell menighet

Bankkonto: 2220.14.83666
Vipps: 84569

Du er her: Fjell

Hvem fortjener årets frivillighetspris?

Fjell kirkes frivillighetspris deles ut på den årlige frivillighetsfesten 10.november. Hvem synes du fortjener å vinne? Send oss forslag!

Fjell kirke har nærmere 70 frivillige som stiller opp og gjør ulike oppgaver - for menigheten og nærmiljøet vårt. Det er stolte av og glade for! Frivillighetsprisen skal gis til en person eller gruppe som bidrar til det gode miljøet i Fjell kirke - som er lett å be, stiller opp trofast og som inspirerer andre.

Hvem synes du fortjener prisen? Alle med tilknytning til menigheten kan foreslå kandidater. Forslagene må leveres innen 1.nov!

Forslag må være begrunnet og underskrevet, og leveres innen 1.november, enten i forslagskassen i kirken eller på e-post til komiteen v/ Egil Fladmark: egsveifl@online.no

Prisen deles ut på frivillighetsfesten i Fjell kirke 10.november 2016.