Fjell menighet

Du er her: Fjell

Aktuelt kulturprogram

Tips en venn Info Skriv ut

Vår hardtarbeidende kulturkomite har følgende program for Kulturkirken Fjell i tiden som kommer

Kulturkvelder og konserter i Fjell kirke våren 2018

Torsdag 11. Januar kl. 19:00: Abram Bezuijen, Bach orgelkonsert.

Gratis inngang. Mulighet å gi gave ved utgangen

Torsdag 8. Februar kl. 19.00: Thor Gotaas: ”Skråblikk på norsk langrenns historie”.

Billedkåseri med landets fremste ekspert på norsk og internasjonal idrettshistorie. Gotaas er en fengende, frodig og morsom formidler. Han har blant annet skrevet bestselgerne «Femmila», «Birken», «Løping», «Først i løypa» og «Før og etter Wirkola».
Matstasjon i peisestua etterpå, med presentasjon av det nye Torleif Haug-museet i barndomshjemmet på Årkvisla.
Billetter ved inngangen kr. 200,- ungdom under 15 år gratis

Mandag 12. Mars kl. 19.00 Johan Halvorsen festivalen. Krakow Duo (fløyte og piano)
Billetter ved inngangen kr. 200,- Gratis for barn og ungdom.

Torsdag 19. April kl.19.00: ”Katharinas stemmer” med Cecilie Schilling og Magnus Asplund.

Et kirkespill om nonnen Katharina von Boras flukt fra klosterlivet i Marienthron. Det brakte henne nordover til reformasjonens ledere, og hun ble senere gift med Martin Luther.
Billetter ved inngangen kr. 100,-

Torsdag 24.Mai kl. 19:00: Konsert med norsk visesanger og komponist Lars Klevstrand.
Lars Klevstrand har tolket våre sentrale norske visediktere, samt nord- og søramerikanske, franske, greske, napolitanske og svenske viser, på originalspråk og i oversettelse. Det som blir å høre på konserten i Fjell kirke blir en kjent miks av Lars´ omfangsrike repertoar: egne melodier til kjent og ukjent av våre visediktere og poeter, mest Erik Bye og også Rudolf Nilsen vil være representert.
Billetter ved inngangen kr.200,-

Kulturprogrammet  blir oppdatert og publisert fortløpende.

Sist oppdatert: 31.01.2018
Skrevet av: Galina Trintsoukova