Strømsgodset menighet

Grønland 101, 3045 Drammen
E-post: stromsgodset@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsgodset

Bli med på Tårnagenthelg!

2. og 3. klassingene i Strømsgodset inviteres til mystiske oppdrag 18. og 19. april!

Nå er det ikke lenge før alle 2. og 3. klassinger som bor i Strømsgodset kan være med på Tårnagenthelg i Strømsgodset kirke!

Vi møtes lørdag 18. april fra kl 1500-2000 og søndag 19. april fra kl 0930-1300 i Strømsgodset kirke. Der skal vi gå på skattejakt, få være med opp i tårnet, løse mysterier ved hjelp av gode agenttips og Bibelen, og lage søndagens Tårnagentgudstjeneste der vi skal vise de som kommer hva vi har holdt på med. Alle Tårnagentfamilier er spesielt velkomne til gudstjenesten kl 1100 på søndagen.

Tårnagenthelg-logo

Lyst til å være med? Påmelding til Kjersti Reknes, k.reknes@drammen.kirken.no så fort som mulig. Det koster 50,- å være med.

Dette blir spennende!