Strømsgodset menighet

Du er her: Strømsgodset

KodeB for 5.-7. klassinger

Etter skoletid 4 fredager i januar blir det KodeB i Strømsø menighetshus

5.-7. klassinger fra Strømsgodset, Strømsø, Fjell og Tangen inviteres til KodeB i Strømsø menighetshus

fredag 9. januar, fredag 16. januar, fredag 23. januar og fredag 30. januar, alle gangene kl 15-1730. Vi har åpent hus fra kl. 1400, så du kan komme rett fra skolen med den bussen som passer. Bussen stopper rett utenfor menighetshuset.
Vi starter samlingene med tomatsuppe og rundstykker, ser filmsnutter som kan lære oss mer om Gud, har oppgaver og leker, lager noe godt (bla. drops), finner ut mer om hva som står i Bibelen, har spørsmålskasse der du kan putte spørsmål du lurer på og forbereder KodeB-gudstjenesten som er i Strømsø kirke søndag 1. februar kl. 1100.

De som var med i fjor, syntes KodeB var veldig koselig!

Si fra hvis du trenger skyss for å komme deg til Strømsø!

Påmelding til k.reknes@drammen.kirken.no innen 5. januar. Spørsmål? Ring Kjersti Reknes, 415 70 296. Det koster totalt 100,- å være med.