Strømsgodset menighet

E-post: stromsgodset@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsgodset

HalloVenn for alle i 1. - 7. klasse

Fredag 31. oktober samles vi til HalloVenn-feiring i Filadelfia Drammen!

HalloVenn er et positivt alternativ til Halloween. Vi møtes i Filadelfia Drammen, Tomtegata 2, fra kl 1800-2030 fredag 31. oktober. Dørene åpnes kl 1730.

Her blir det et kjempeparty med karneval og show! Vi kler oss ut med hyggelige og artige kostymer. Istedenfor å tigge godteri på dørene, blir det morsomme aktiviteter der alle får godteri. Mottoet for HalloVenn er "Det du vil at andre skal gjøre mot deg, det skal du gjøre mot dem!"

Ta med deg en venn og kom! I fjor var vi 150 barn, kanskje det blir 200 barn i år?

Inngangspenger kr 75,-. Da får du pølser, brus, bolle, morsomme aktiviteter og masse godteri. Voksne betaler kr 25,-.

Påmelding innen 20. oktober til k.reknes@drammen.kirken.no. Lurer du på noe, kan du ringe Kjersti Haave Reknes 415 70 296.

Arrangør er Filadelfia og Den norske kirke i Drammen.