Strømsgodset menighet

E-post: stromsgodset@drammen.kirken.no

Du er her: Strømsgodset

Torsdagstreff
Menighetens formiddagstreff er på menighetssenteret, Grønland 101, to torsdager i mnd kl 11.00 - ca 14.00. Treffet er beregnet på pensjonister og andre personer som er hjemme på dagtid. Faste programposter er trim, andakt og lunsj, samt diverse program med enten kåseri, foredrag eller musikalske innslag.

Datoene for torsdagstreff i Storsalen høsten 2017:

24.august ønsker vi velkommen tilbake etter sommeren.  Sokneprest Einar Salvesen snakker om "Gud i vår tid".

14.september tar vi med "ting som teller". Ta med deg en gjenstand som betyr mye for deg og del historien med oss!

21. september får vi hyggelig besøk av Kjerraten barnehage.

12. oktober blir det konsert.  Mer informasjon senere.

19.oktober er det TVaksjonen til inntekt for UNICEF, " Hvert barn er en mulighet".  Stor utlodning.

9. november er det et bildeforedrag ved Stig Mørkeberg Nielsen.

16 november er det poesidag.  "Hva er vel livet uten poesi"? Vi deler våre yndlingsdikt.

7.desember skal vi få "Historier fra gamle Drammen" v/Drammen museum.

21.desember inviterer vi til julelunsj.  Vi synger julen inn og får nye en konsert.  Påmelding.

Henvendelser vedrørende Torsdagstreff rettes til
diakon Signe Myklebust, tlf: 32989264 eller e-post: myklebust@drammen.kirken.no.